2019-05-10 13:08:14• hírek • Szatmár.ro

Járdák felújításába fogtak a megyeszékhely belvárosában – mit szeretnének a szatmáriak?

Kép: Polgármesteri Hivatal
Kép: Polgármesteri Hivatal

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal értesíti a városi lakosságot, hogy két helyen is járda korszerűsítésbe fogtak.

„Folytatjuk a szatmárnémeti járdák korszerűsítését. Ebben az időszakban a Nyár (Ilarie Chendi) utca Határ (Anton Pann) és Szabadság (Ioan Gallu) utcák közötti szakaszán, valamint a Honvéd utca (B-dul Unirii) Dobó (Lăcrimioarei) és Perényi (Ady Endre) utcák közötti szakaszán. Megértésüket köszönjük!”

 

 

Az önkormányzat közösségi oldalán közzétett bejegyzés alatt a hozzászólók sem voltak restek, megosztották ötleteiket a város vezetőivel. Az egyikük a Mátészalkai (Magnoliei) út állapotát, illetve a gyalogos út hiányát sérelmezte. Kérdezték még az Alsó Garandhat (Iuliu Coroianu), az Erkel Ferenc (Crinului) és a Harcos (George Enescu) utcákat, de a lakónegyedek lakosai is örvendenének a modernizálási munkálatoknak.

 

 

A sétálók mellett az autóval közlekedők is felszólaltak a virtuális térben: korszerű körforgalmat szeretnének a Burgya-sarki kereszteződésbe és a Nyár (Ilarie Chendi) utca – Wesselényi (Wolfenbüttel) utca találkozásához is. A két elágazást veszélyesnek nevezték, főleg a Burgya-sarok ellenszenves a municípium sofőrei számára. Itt nem csak a személygépkocsik és a buszok mérkőznek meg egymással a reggeli és a délutáni csúcsban, még a kamionok is beszállnak, izgalmassá téve az elsőbbségért vívott araszolást.

 

Ön szerint hol férne rá Szatmárnémetiben némi tatarozás a flaszterre? Körforgalmat hova tetetne?

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: